Over de coaches

 

MYRTHE VAN DER ZWAAG

Ik ben Myrthe. Geboren in het jaar 1989. Sinds augustus 2012 heb ik mij aangesloten bij perspectief Sneek. Hiervoor heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (MBO SPW) en Sociaal Pedagogische Hulpverlening (HBO SPH) afgerond. Tijdens deze opleidingen heb ik diverse stages gelopen in het speciaal onderwijs en ik heb tienerouders en mensen met een verstandelijke beperking gecoacht op het gebied van wonen, werken, opleiding, vrije tijd, financiën, netwerk, etc.

 

De keuze om mij aan te sluiten bij Perspectief Sneek was snel gemaakt. Het is een familieonderneming, we delen dezelfde visie waaruit we ondersteuning willen bieden op een manier die bij jou past.

 

 

SYB VAN DER ZWAAG

Ik ben geboren in 1956. Na mijn technische opleiding heb ik 11 jaar in de metaalsector gewerkt waarna ik in 1984 ben gaan werken in de gezondheidszorg als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking. In 1991 ben ik als leidinggevende binnen dezelfde organisatie actief geweest waardoor de invulling door Perspectief Sneek is gefundeerd op een solide praktijkgerichte ervaring om je te ondersteunen. Verder heb ik de Opleiding Pedagogisch Medewerker (OPM) en de specialisaties VSID-gezinsvervangende tehuizen en organisatie & management afgerond.

 

Na een korte periode in de WAO ben ik zelf via een re-integratietraject als jobcoach gaan werken. Dit heeft mij nieuw perspectief gegeven en gemotiveerd om mensen te ondersteunen en te coachen naar een nieuw perspectief.

 

 

 

Voor wie?

Perspectief Sneek is er onder andere voor:

     mensen die sociaal kwetsbaar zijn

     mensen met een verstandelijke beperking

     mensen met een psychische kwetsbaarheid

     mensen met een lichamelijke beperking

     mensen met een minimum aan opleiding

 

Niemand wordt uitgesloten omdat ieder mens uniek is en van gelijke waarde.

Perspectief Sneek is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, Zorgcoorperatie Noord

en heeft een erkende werkovereenkomst met

het UWV

Deze site is ontworpen door Filter81.com  |  info@filter81.com. Copyright © 2017

: 06 13 30 66 20            : info@perspectiefsneek.nl            : Perspectief Sneek, Loengasterlaan 15, 8604 ZC Sneek